Korpiklaani, Moonsorrow & Heidevolk in Amsterdam


On a very sunny Sunday afternoon, we, and a few hundred other metal fans, gathered in front of the Melkweg in Amsterdam for a Finnish Folk Metal Mafia Show with Korpiklaani and Moonsorrow, and for this show our Dutch support: Heidevolk. It was one of the first shows of this tour and although it wasn’t sold out, the venue was quite packed. Read the entire report here!

One Reply to “Korpiklaani, Moonsorrow & Heidevolk in Amsterdam”

 1. Linda Grootman says:

  Hey

  ik koop vaak wat bij u online
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel spullen op deze site http://bit. ly / CheaperProduct2 die u ook verkoopt in uw winkel.
  maar daar producten zijn 32% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u winkel en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

  Met vriendelijke groeten
  Linda Grootman

Leave a Reply